Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI skórka pomarańczy* 57 %, syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Kandyzowana skórka pomarańczowa ma bardzo aromatyczny zapach i mocny owocowy smak. Można ją wykorzystać do wypieków lub do uszlachetnienia deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1332 kJ/314 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 76 g w tym cukry: 70 g Białko: 0 g Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce.