Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
redeem
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
OPIS Mug cake to znakomity wybór na ciepły deser na szybko, idealny do wieczoru z książką czy ulubionym serialem. Jego atutem jest prostota i szybkość przygotowania. Oto nasza wersja – delikatne ciasto waniliowe z kawałkami czekolady, serwowane prosto z kubka! Doskonałe, gdy masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz piec całego ciasta. Jedna porcja odpowiada 210 g produktu przygotowanego według instrukcji. Opakowanie zawiera 1 porcję.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Krok 1: Zawartość torebki (60 g) wsyp do kubka (ok. 300 ml). Krok 2: Dodaj 150 ml MLEKA (można też użyć napój roślinny). Mieszaj, aż ciasto będzie gładkie. Krok 3: Wstaw do kuchenki mikrofalowej o mocy 800 W na 180 sekund (3 minuty). Po „upieczeniu” odstaw na chwilę do ostygnięcia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu sypkiego Wartość energetyczna: 1658 kJ/387 kcal Tłuszcz: 7,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g Węglowodany: 47 g w tym cukry: 6,2 g Białko: 35 g Sól: 0,92 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.