local_mall
Koszyk
0 szt.
CIASTO PROTEINOWE WANILIOWE Z KAWAŁKAMI CZEKOLADY Z KUBECZKA BEZGLUTENOWE 60 g - AMYLON
Przyjazne dla wegetarian
Bez glutenu
Dodaj do ulubionych
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
7,81 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
mąka ryżowa, koncentrat białka SERWATKOWEGO 30 %, JAJA suszone, ekstrudowany proszek czekoladowy 7 % (cukier, kakao w proszku), wanilia mielona 0,5 %, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól kuchenna, naturalny aromat waniliowy, barwniki (kurkumina, ryboflawiny), substancja słodząca (sukraloza).
OPIS
Mug cake to znakomity wybór na ciepły deser na szybko, idealny do wieczoru z książką czy ulubionym serialem. Jego atutem jest prostota i szybkość przygotowania. Oto nasza wersja – delikatne ciasto waniliowe z kawałkami czekolady, serwowane prosto z kubka! Doskonałe, gdy masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz piec całego ciasta.
Jedna porcja odpowiada 210 g produktu przygotowanego według instrukcji. Opakowanie zawiera 1 porcję.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Zawartość torebki (60 g) wsyp do kubka (ok. 300 ml).
Krok 2: Dodaj 150 ml MLEKA (można też użyć napój roślinny). Mieszaj, aż ciasto będzie gładkie.
Krok 3: Wstaw do kuchenki mikrofalowej o mocy 800 W na 180 sekund (3 minuty). Po „upieczeniu” odstaw na chwilę do ostygnięcia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu sypkiego
Wartość energetyczna: 1658 kJ/387 kcal
Tłuszcz: 7,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 47 g
w tym cukry: 6,2 g
Białko: 35 g
Sól: 0,92 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
mąka ryżowa, koncentrat białka SERWATKOWEGO 30 %, JAJA suszone, ekstrudowany proszek czekoladowy 7 % (cukier, kakao w proszku), wanilia mielona 0,5 %, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól kuchenna, naturalny aromat waniliowy, barwniki (kurkumina, ryboflawiny), substancja słodząca (sukraloza).
OPIS
Mug cake to znakomity wybór na ciepły deser na szybko, idealny do wieczoru z książką czy ulubionym serialem. Jego atutem jest prostota i szybkość przygotowania. Oto nasza wersja – delikatne ciasto waniliowe z kawałkami czekolady, serwowane prosto z kubka! Doskonałe, gdy masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz piec całego ciasta.
Jedna porcja odpowiada 210 g produktu przygotowanego według instrukcji. Opakowanie zawiera 1 porcję.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Zawartość torebki (60 g) wsyp do kubka (ok. 300 ml).
Krok 2: Dodaj 150 ml MLEKA (można też użyć napój roślinny). Mieszaj, aż ciasto będzie gładkie.
Krok 3: Wstaw do kuchenki mikrofalowej o mocy 800 W na 180 sekund (3 minuty). Po „upieczeniu” odstaw na chwilę do ostygnięcia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu sypkiego
Wartość energetyczna: 1658 kJ/387 kcal
Tłuszcz: 7,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 47 g
w tym cukry: 6,2 g
Białko: 35 g
Sól: 0,92 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BP_43394
8594006668767
326 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Bez glutenu (deklaracja)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 120 dni
- Masa netto
- 60 g
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- Amylon a.s., Ronov nad Sázavou, Czech Republic
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Wybrane produkty w tej samej kategorii: 16
- Nowy