Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Bezglutenowa mieszanka do wypieku 35 ciastek z czekoladą keto. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Przesyp mieszankę do miski. 2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła. Opcjonalnie możesz dodać 1 jajko, 50 g roztopionego MASŁA i 50 g pasty migdałowej. 3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami. 4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach. 5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. 6. Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180 ℃.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1814 kJ/434 kcal Tłuszcz: 41 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g Węglowodany: 24 g w tym cukry: 2,2 g Błonnik: 9,2 g Białko: 10 g Sól: 0,3 g
* Wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła.
INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.