local_mall
Koszyk
0 szt.
CIASTO PROTEINOWE CZEKOLADOWE Z KUBECZKA BEZGLUTENOWE 60 g - AMYLON
Przyjazne dla wegetarian
Bez glutenu
Dodaj do ulubionych
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
7,81 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
mąka ryżowa, koncentrat białka SERWATKOWEGO 30 %, suszone JAJA, ekstrudowany proszek czekoladowy 7 % (cukier, kakao w proszku), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól kuchenna, substancja słodząca (sukraloza).
OPIS
Mug cake to znakomity wybór na ciepły deser na szybko, idealny do wieczoru z książką czy ulubionym serialem. Jego atutem jest prostota i szybkość przygotowania. Oto nasza wersja – delikatne ciasto z czekoladą, serwowane prosto z kubka! Doskonałe, gdy masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz piec całego ciasta.
Jedna porcja odpowiada 210 g produktu przygotowanego według instrukcji. Opakowanie zawiera 1 porcję.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Zawartość torebki (60 g) wsyp do kubka (ok. 300 ml).
Krok 2: Dodaj 150 ml MLEKA (można też użyć napój roślinny). Mieszaj, aż ciasto będzie gładkie.
Krok 3: Wstaw do kuchenki mikrofalowej o mocy 800 W na 180 sekund (3 minuty). Po „upieczeniu” odstaw na chwilę do ostygnięcia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu sypkiego
Wartość energetyczna: 1650 kJ/385 kcal
Tłuszcz: 7,7 g
w tym kwasy kwasy tłuszczowe: 3,3 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 6,1 g
Białko: 34 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
mąka ryżowa, koncentrat białka SERWATKOWEGO 30 %, suszone JAJA, ekstrudowany proszek czekoladowy 7 % (cukier, kakao w proszku), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól kuchenna, substancja słodząca (sukraloza).
OPIS
Mug cake to znakomity wybór na ciepły deser na szybko, idealny do wieczoru z książką czy ulubionym serialem. Jego atutem jest prostota i szybkość przygotowania. Oto nasza wersja – delikatne ciasto z czekoladą, serwowane prosto z kubka! Doskonałe, gdy masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz piec całego ciasta.
Jedna porcja odpowiada 210 g produktu przygotowanego według instrukcji. Opakowanie zawiera 1 porcję.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Zawartość torebki (60 g) wsyp do kubka (ok. 300 ml).
Krok 2: Dodaj 150 ml MLEKA (można też użyć napój roślinny). Mieszaj, aż ciasto będzie gładkie.
Krok 3: Wstaw do kuchenki mikrofalowej o mocy 800 W na 180 sekund (3 minuty). Po „upieczeniu” odstaw na chwilę do ostygnięcia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu sypkiego
Wartość energetyczna: 1650 kJ/385 kcal
Tłuszcz: 7,7 g
w tym kwasy kwasy tłuszczowe: 3,3 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 6,1 g
Białko: 34 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BP_43391
8594006668750
319 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Bez glutenu (deklaracja)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 120 dni
- Masa netto
- 60 g
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- Amylon a.s., Ronov nad Sázavou, Czech Republic
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.