Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 200 ml śmietanki 30 %, 1 jajko i dokładnie wymieszaj. 2. Smaż na wolnym ogniu, na niewielkiej ilości lub bez tłuszczu, najpierw z jednej strony pod przykryciem, aż ciasto się zetnie i lekko wyrośnie, a następnie przerzuć na drugą stronę i smaż bez przykrycia. 3. Podawaj z ulubionymi dodatkami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g przygotowanego według przepisu Wartość energetyczna: 1626 kJ / 394 kcal Tłuszcz: 33 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g Węglowodany: 12 g w tym cukry: 3,2 g w tym poliole: 4,7 g Błonnik: 10 g Białko: 12 g Sól: 0,86 g
INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.