Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI algi morskie* 65 % (Himanthalia elongata, Undaria pinnatifida, Laminaria ochroleuca), oliwa z oliwek extra virgin*, olej słonecznikowy*, sos SOJOWY* [woda, SOJA*, PSZENICA*, sól, koji (Aspergillus oryzae)], SEZAM*, sol morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Produkt sterylizowany. 3 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu Wartość energetyczna: 842 kJ/204 kcal Tłuszcz: 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g Węglowodany: 2,2 g w tym cukry: 0 g Błonnik: 3,7 g Białko: 2,2 g Sól: 2,0 g Jod: 4435 µg (2957 %)** ** dzienna referencyjna wartość spożycia jodu (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać mięczaki, SKORUPIAKI i ryby.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.