Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ekologiczny olej kokosowy tłoczony na zimno.
OPIS Olej kokosowy to smaczna wegańska alternatywa dla masła. Odporny na wysokie temperatury, a jego słodko-orzechowy smak sprawia, że szczególnie nadaje się do wyrobów cukierniczych… a dlaczego nie, zanurz się w egzotycznych przepisach. Topi się naturalnie w temperaturze powyżej 26°C. Ewentualne ciemne osady są pochodzenia roślinnego i nie wpływają na jakość produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 3765 kJ/900 kcal Tłuszcz: 100 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 89 g kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 5,3 g kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,0 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu