Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Dzięki kremowej konsystencji i intensywnemu smakowi bazylii Byodo Pesto alla Genovese doskonale komponuje się z makaronem lub ziemniakami. Idealnie nadaje się również do marynowania mięs oraz jako dodatek do RYB i warzyw. Pyszna pasta z bazylii idealnie nadaje się również do chleba lub do aromatyzowania sosów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1619 kJ/387 kcal Tłuszcz: 38 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g Węglowodany: 7,6 g w tym cukry: 5,3 g Białko: 5,5 g Sól: 2,6 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ i soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce.