local_mall
Koszyk
0 szt.
MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK CIEMNYCH BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 400 g - PIĘĆ PRZEMIAN
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Bez glutenu
Dodaj do ulubionych
1 EKO pkt.
Za ten produkt możesz otrzymać
15,03 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa, mąka lniana, łuska babki jajowatej, inulina, maranta trzcinowa, tapioka, sól, drożdże.
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku bułek. Opakowanie wystarcza na około 9 bułek
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość torebki wsyp do miski
2. Dokładnie mieszając, dolej 550 ml przegotowanej, ciepłej wody (max. 40 stopni Celsjusza)
3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30 - 40 stopni Celsjusza) na około 50 min. do wyrośnięcia
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową
6. Wsadź do piekarnika
7. Nastaw na 210 stopni Celsjusza i piecz 45 minut
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1543 kJ/368 kcal
Tłuszcz: 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 18 g
Sól: 2,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa, mąka lniana, łuska babki jajowatej, inulina, maranta trzcinowa, tapioka, sól, drożdże.
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku bułek. Opakowanie wystarcza na około 9 bułek
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość torebki wsyp do miski
2. Dokładnie mieszając, dolej 550 ml przegotowanej, ciepłej wody (max. 40 stopni Celsjusza)
3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30 - 40 stopni Celsjusza) na około 50 min. do wyrośnięcia
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową
6. Wsadź do piekarnika
7. Nastaw na 210 stopni Celsjusza i piecz 45 minut
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1543 kJ/368 kcal
Tłuszcz: 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 18 g
Sól: 2,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
BP_23990
5902837810591
90 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Bez glutenu (deklaracja)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 60 dni
- Masa netto
- 400 g
- Bez cukru (w składnikach)
- Tak
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- SIMPATIKO S.C. UL. ŁUŻE 20, 05-092 DĄBROWA
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.