Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal Tłuszcz - 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g Węglowodany - 65,5 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 5,5 g Białko - 10,9 g Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.