Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Gotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 6 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1504 kJ / 355 kcal Tłuszcz: 1,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 56 g w tym cukry: 2,2 g Błonnik: 5,9 g Białko: 26 g Sól: <0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła.