Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
PUDDING RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO (2 x 65 g) 130 g - BAUCK HOF

PUDDING RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO (2 x 65 g) 130 g - BAUCK HOF



Certyfikat produkcji ekologicznej

Przyjazne dla wegetarian

Przyjazne dla wegan

Bez glutenu

Dodaj do ulubionych
PUDDING RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO (2 x 65 g) 130 g - BAUCK HOF

PUDDING RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO (2 x 65 g) 130 g - BAUCK HOF

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.


9,62 zł
Produkt dostępny

info Minimalna ilość zamówienia tego produktu wynosi 2.

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
mąka ryżowa* (68 %), kaszka ryżowa* (10 %), cukier buraczany*, wanilia*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje. Jedna torebka wystarczy na 2 porcje.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na 2 porcje potrzeba 0,5 litra mleka. Do miski wsypać 1 torebkę puddingu (65 g) i wymieszać z 7 łyżkami mleka. Pozostałą część MLEKA zagotować. Przygotowany pudding wlać do gorącego MLEKA i gotować około 1 minuty ciągle mieszając. Następnie wlać pudding do małych salaterek. Podawać na ciepło lub na zimno. W zależności od swych preferencji można dodać 100 g rodzynek/50 g posiekanych orzechów/owoce.
Na 4 porcje potrzeba 1 litr mleka. Obie torebki puddingu wsyp do miski i wymieszać z 14 łyżkami mleka. Pozostałą część MLEKA zagotować. Przygotowany pudding wlać do gorącego MLEKA i gotować około 1 minuty ciągle mieszając. Następnie wlać pudding do małych salaterek. Podawać na ciepło lub na zimno. W zależności od swych preferencji można dodać 100 g rodzynek/50 g posiekanych orzechów/owoce.

Wersja wegańska
Na 1 torebkę puddingu (65 g) zagotować 450 ml napoju sojowego. Przygotowanie jak wyżej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1590 kJ/375 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 85 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,25 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, SOJĘ, NASIONA SEZAMU, GORCZYCĘ i łubin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_35069
4015637823805
73 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Termin przydatności
04.05.2025
Masa netto
130 g
Kraj pochodzenia składników
Niemcy
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

PUDDING RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO (2 x 65 g) 130 g - BAUCK HOF

9,62 zł