local_mall
Koszyk
0 szt.
MIESZANKA NA MUFFINY CZEKOLADOWE BEZGLUTENOWE 500 g - GRANO
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Bez glutenu
Dodaj do ulubionych
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
9,54 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
cukier, mąka ryżowa, skrobia modyfikowana z manioku (tapioka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka ziemniaczana, proszek do pieczenia, emulgator: mono-diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, aromat, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
OPIS
Mieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku czekoladowych muffin jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przygotuj: 90 ml wody, 3 łyżki oleju, 4 jajka, foremki
• Suchą mieszankę przesyp do wysokiej miski i dokładnie ją przemieszaj,
• Dodaj do masy 90 ml wody, 4 jajka, 3 łyżki oleju i mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji,
• Wypełnij foremkę masą do ¾ wysokości,
• Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C z funkcją termoobiegu na około 13 minut (do suchego patyczka)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1550 kJ / 366 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 40 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
cukier, mąka ryżowa, skrobia modyfikowana z manioku (tapioka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka ziemniaczana, proszek do pieczenia, emulgator: mono-diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, aromat, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
OPIS
Mieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku czekoladowych muffin jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przygotuj: 90 ml wody, 3 łyżki oleju, 4 jajka, foremki
• Suchą mieszankę przesyp do wysokiej miski i dokładnie ją przemieszaj,
• Dodaj do masy 90 ml wody, 4 jajka, 3 łyżki oleju i mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji,
• Wypełnij foremkę masą do ¾ wysokości,
• Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C z funkcją termoobiegu na około 13 minut (do suchego patyczka)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1550 kJ / 366 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 40 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BP_43290
5902560390643
21 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Bez glutenu (deklaracja)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 90 dni
- Masa netto
- 500 g
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- Młyn Niedźwiady A.Siewkowski Spółka komandytowa, 59a, 62-800 Niedźwiady
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.