Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA CZEKOLADOWEGO BEZGLUTENOWA 400 g - GRANO

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA CZEKOLADOWEGO BEZGLUTENOWA 400 g - GRANO



Przyjazne dla wegetarian

Przyjazne dla wegan

Bez glutenu

Dodaj do ulubionych
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA CZEKOLADOWEGO BEZGLUTENOWA 400 g - GRANO

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA CZEKOLADOWEGO BEZGLUTENOWA 400 g - GRANO

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.


9,54 zł
Produkt dostępny

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
mąka gryczana biała, mąka ryżowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.

OPIS
Mieszanka piekarnicza – Ciasto czekoladowe bezglutenowe, jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przygotuj: 3 łyżki oleju, 280 g powideł śliwkowych, 1 szklankę MLEKA, 2 całe JAJA, płaska łyżeczkę proszku do pieczenia
• Zawartość opakowania przesyp do miski, dodaj proszek do pieczenia i całość przemieszaj.
• Dodaj olej, powidła śliwkowe, MLEKO i jaja. Całość dokładnie wymieszaj i przelej do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
• Ciasto piecz 35-40 minut w 180°C, do tzw. suchego patyczka.
• Po ostudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą albo lukrem wedle upodobania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 1504 kJ / 355 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 30 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

GRANO
BP_43289
5902560392173
47 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
120 dni
Masa netto
400 g
Producent / dystrybutor – nazwa i adres
Młyn Niedźwiady A.Siewkowski Spółka komandytowa, 59a, 62-800 Niedźwiady
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA CZEKOLADOWEGO BEZGLUTENOWA 400 g - GRANO

9,54 zł