local_mall
Koszyk
0 szt.
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA CZEKOLADOWEGO BEZGLUTENOWA 400 g - GRANO
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Bez glutenu
Dodaj do ulubionych
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
9,54 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
mąka gryczana biała, mąka ryżowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
OPIS
Mieszanka piekarnicza – Ciasto czekoladowe bezglutenowe, jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przygotuj: 3 łyżki oleju, 280 g powideł śliwkowych, 1 szklankę MLEKA, 2 całe JAJA, płaska łyżeczkę proszku do pieczenia
• Zawartość opakowania przesyp do miski, dodaj proszek do pieczenia i całość przemieszaj.
• Dodaj olej, powidła śliwkowe, MLEKO i jaja. Całość dokładnie wymieszaj i przelej do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
• Ciasto piecz 35-40 minut w 180°C, do tzw. suchego patyczka.
• Po ostudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą albo lukrem wedle upodobania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 1504 kJ / 355 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 30 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
mąka gryczana biała, mąka ryżowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
OPIS
Mieszanka piekarnicza – Ciasto czekoladowe bezglutenowe, jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przygotuj: 3 łyżki oleju, 280 g powideł śliwkowych, 1 szklankę MLEKA, 2 całe JAJA, płaska łyżeczkę proszku do pieczenia
• Zawartość opakowania przesyp do miski, dodaj proszek do pieczenia i całość przemieszaj.
• Dodaj olej, powidła śliwkowe, MLEKO i jaja. Całość dokładnie wymieszaj i przelej do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
• Ciasto piecz 35-40 minut w 180°C, do tzw. suchego patyczka.
• Po ostudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą albo lukrem wedle upodobania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 1504 kJ / 355 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 30 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_43289
5902560392173
40 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Bez glutenu (deklaracja)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 90 dni
- Masa netto
- 400 g
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- Młyn Niedźwiady A.Siewkowski Spółka komandytowa, 59a, 62-800 Niedźwiady
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.